Waar is…: déze kandidaat zagen we niet terug in het theater van WIDM

kandidaat theater WIDM

Wat was het leuk om even weer alle oud-deelnemers terug te zien in het theater. Van een piepjonge Marc-Marie tot voormalig Mollen als Margriet van der Linden. Maar toch ontbrak één kandidaat tijdens deze opdracht in WIDM.

In de chaos is het óns in ieder geval niet opgevallen, maar toch best wel een belangrijke speler zagen we niet terug op een van de stoeltjes.

Kandidaat theater WIDM

In de podcast van Wie is de Mol? laat Rik van de Westelaken weten… dat het om hemzelf gaat! Voordat hij presentator werd van het programma, was hij natuurlijk ook ooit kandidaat. Sterker nog, in het vijftiende seizoen werd hij zelfs de winnaar van het programma.

Too much

Waarom hij dan toch zijn eigen afbeelding verwijderde? ‘Ik heb mijn eigen foto eruitgehaald. Die stond er zo pontificaal tussen dat ik dacht: nou, dat is echt niet nodig. Ik zat ook al in het filmpje’, verklaart van de Westelaken. Het kiekje staat nu ergens bij hem thuis, want zijn prent was wel al gemaakt.

Bloempje hier, juweel daar

Rik sluit af: ‘Alle kandidaten van de afgelopen vijftien jaar stonden ertussen. Hier en daar met een bloempje erbij, of juweel of een kleur shirt veranderd – omdat dat beter was voor de opdracht.’ Het was in ieder geval de enige opdracht waarbij geld werd verdiend de vorige aflevering, dus de Mol heeft weer goed haar werk gedaan. Geen idee op wie je je pijlen moet richten? Lees dan dit lijstje met hints nog even.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!