Dit zijn ze dan: de kandidaten die meedoen aan Big Brother 2021

big brother 2021

Big Brother is back! Na veertien jaar is het razendpopulaire programma vanaf volgende week maandag weer terug op de buis. Net zoals de laatste seizoenen van het reality-programma, betreden ook nu zowel Nederlanders als Belgen het Big Brother-huis.

Big Brother 2021

De kandidaten zijn inmiddels bekend. Maar liefst acht kandidaten gaan het avontuur aan en laten zich vrijwillig opsluiten in een onderkomen, wat op een parkeerterrein tussen het Johan Cruijff Stadion en het kantoor van EndemolShine staat. Hierin worden de kandidaten geïsoleerd van de buitenwereld en zullen ze dan ook geen toegang hebben tot smartphones en dergelijke. Klinkt voor velen waarschijnlijk als een regelrechte nachtmerrie, maar kandidaten Ziko, Liese, Theo, Danielle, Thomas, Nathalie, Naomi en Jowi zien het helemaal zitten.

RTL en Videoland

Zij zullen op maandag 4 januari om 20.30 uur voor het eerst te volgen zijn op RTL 4 en RTL 5 – of 24 uur per dag via een speciale livesteam op Videoland. Daarna is het programma iedere werkdag om 21:30 uur (zaterdag om 18:00 uur) op RTL 5 te bekijken. Kandidate Liese uit België: ‘Ik ben heel aanwezig. Dat vinden mensen leuk of juist helemaal niet.’ Ziko laat weten juist een enorme teamspeler te zijn, Theo vindt vooral dat je jezelf moet blijven en Danielle wil naar eigen zeggen eindelijk eens tijd voor zichzelf. Nathalie zou echter nog weleens voor wat opschudding kunnen zorgen. ‘Ik heb best een temperament en laat niet met me sollen.’

Kandidaten

Voor de 25-jarige Jowi is Big Brother een droom die uitkomt. ‘Ik ben al jaren fan van Big Brother’, laat hij weten. Ook Thomas zal niet onopgemerkt blijven in de villa. Hij lijkt namelijk voor veel positiviteit in de villa te gaan zorgen. ‘Ik heb respect voor alles en iedereen.’ Last but not least is er nog kandidate Nathalie, die zichzelf graag het zonnetje in huis noemt. De presentatie zal dit jaar in de handen zijn van ‘onze’ Geraldine Kemper en de Belgische Peter van de Veire. Inmiddels nieuwsgierig geworden naar de kandidaten die 100 dagen lang het avontuur aangaan? Bekijk dan snel de post hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Instagram, RTL