Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2017!

Naast ‘Expeditie Robinson’ is ook ‘Wie is de Mol?’ een grote favoriet op de VIVA-redactie. Na een aantal dagen flink speculeren (van ‘Streetlab’-presentator Stijn van Vliet tot judokampioen Dennis van der Geest) werd vandaag eindelijk bekend gemaakt wie er dit seizoen meedoen aan het spannende tv-programma.

Tekst Eline Krak

Vandaag zijn niet alleen de Amerikaanse verkiezingen, maar ook de bekendmaking van de kandidaten van de nieuwste ‘Wie is de Mol?’. Die allemaal, hoe toepasselijk, naar de westkust van de Verenigde Staten moesten afreizen om deel te kunnen nemen aan het spannende televisiespel. De echte molloten hadden Jochem van Gelder en Imanuelle Grives al geraden, maar de rest was – tot nu toe – nog een raadsel. Hier is the class of 2017:

  1. Sanne Wallis de Vries (actrice)
  2. Jeroen Kijk in de Vegte (voice-over)
  3. Imanuelle Grives (actrice)
  4. Thomas Cammaert (Vlaams acteur)
  5. Sigrid ten Napel (actrice)
  6. Diederik Jekel (wetenschapsjournalist)
  7. Jochem van Gelder (presentator)
  8. Roos Schlikker (schrijfster en journaliste)
  9. Vincent Vianen (choreograaf)
  10. Yvonne Coldeweijer (vlogger)

14956561_1233431983366905_7202126959155225299_n

De presentatie is wederom in handen van Art Rooijakkers: “Het spel loopt continu door en alles loopt in elkaar over. Het is een non-stop rollercoaster. Ik ben trots op het mysterie dat het programma met zich meebrengt. De kandidaten weten waar ik het over heb, er gebeuren soms onverklaarbare dingen dit seizoen. Maar uiteindelijk zijn het de kandidaten die het een goed seizoen maken.”

Het nieuwe seizoen ‘Wie is de Mol?’ is vanaf 7 januari te zien op Nederland 1.