‘Kanye West date met ex-liefje van Bradley Cooper’

Kanye West

De scheiding van Kim Kardashian is pas net rond, maar dat betekent niet dat Kanye West thuis wegkwijnt. Integendeel, de rapper wordt namelijk alweer gelinkt aan een volgend bloedmooie vrouw: niemand minder dan topmodel Irina Shayk zou zijn nieuwe liefde – of rebound – zijn.

Irina Shayk is een Russisch topmodel en het ex-liefje van Bradley Cooper. Ze kreeg een kindje met de acteur, dochtertje Lea De Seine. Hun split kwam voor velen als verrassing, maar naar verluidt wilde het model ‘meer commitment’ van Bradley dan hij haar wilde of kon geven.

Power

Bradley en Irina zijn al een poos uit elkaar, maar nu zou ze aan het daten zijn met de pas gescheiden Kanye West. Het stel leerde elkaar kennen toen ze figureerde in de videoclip voor Kanye’s ‘Power’ in 2010. Volgens een bron zou er vanaf dat moment al een ‘aantrekkingskracht’ zijn geweest, maar zou de vonk nu echt overgesprongen zijn.

De tekst gaat verder onder de video.

Interesse

Dezelfde bron meldde eerder dat Kanye West en Irina Shayk echt aan het daten zijn en er een opbloeiende romance tussen de twee gaande was, maar berichtte iets later dat dit wellicht een ietwat te snel getrokken conclusie is. ‘Na dit verder te hebben onderzocht, weet ik niet of‘ daten ’het juiste woord is, maar ze hebben veel interesse in elkaar’, luidde het statement.

Reactie Kim

Kim Kardashian reageerde al over de vermeende nieuwe liefde van haar ex. ‘Het doet Kim niet veel dat Kanye interesse toont in Irina, al gelooft ze niet dat er iets waar is van de roddels. Maar als het wel zo is, maakt ze er alsnog geen probleem van’, aldus een bron aan Daily Mail. To be continued, dus.

via GIPHY

 

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Grazia | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.