Oprah moment: Kardashian crew ontvangt peperduur cadeau na laatste opnamedag

kardashian

Kris Jenner heeft een Oprah Winfrey’tje gedaan. Na de opnames van de állerlaatste aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’, verraste ze de gehele Kardashian crew met een horloge. En niet zomaar een horloge. De mensen met wie ze jarenlang samenwerkten lopen vanaf nu met een Rolex om hun pols.

The Kardashians, you hate them or you love them, maar een ding is zeker: de familie houdt niet van half werk. Verjaardagen, graduations, verlovingen, baby showers en vakanties: ieder familiemoment pakt de Kardashian clan groots aan. En zo sturen ze hun filmploeg ook niet naar huis met een boekenbon, maar met een cadeau waar de meesten van ons alleen maar over kunnen dromen.

Duur grapje

De crew met wie de familie vijftien jaar samenwerkte bestaat uit dertig man. Zelfs iemand met dyscalculie (hoi), kan bedenken dat dertig keer een Rolex een dure grap moet zijn geweest.Volgens TMZ kost dit afscheidscadeau momager Kris dan ook zo’n 300.000 dollar (ruim 246.000 euro).

The end

Want ja, mocht je het gemist hebben: het eind van de langstlopende realityserie komt in zicht. Eerder maakte Kim Kardashian met een Instagramfoto al bekend dat ze het na vijftien jaar en twintig seizoenen voor gezien houden. Het laatste seizoen wordt begin dit jaar uitgezonden, en daarna is het gedaan met de pret. Maar er zijn ergere dingen in ’t leven, zoals Kourtney zuslief Kim al eens herinnerde: ‘Kim, there’s people dying.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Daily Mail | Beeld: Getty
Anne-Flore is geboren in Zuid-Frankrijk, maar getogen tussen de koeien in Friesland. Ze tikt al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', is niet te stoppen als er een kaasplankje voor haar neus staat, gék op festivals en altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.