Over en uit tussen Karim en Roshina: ‘Ik ben twee maanden na Tempa vreemdgegaan’

Karim vreemdgegaan

Het Temptation Island-stel Karim en Roshina kwamen sterker uit het programma en bleven in tegenstelling tot andere koppels, wél bij elkaar. Er was zelfs sprake van een liefdesbaby. Maar helaas is het nu toch echt afgelopen voor het stel. Karim laat op Instagram uitgebreid weten wat de reden achter de breuk is.

Karim vreemdgegaan

En de reden van de breuk is vrij pittig. Karim neemt geen blad voor de mond en vertelt openhartig wat er gebeurd is tussen de twee. Daarmee spaart hij zichzelf, maar ook Roshina niet.

Een jaar gelogen

“De relatie van Roshina en mij was geen gezonde relatie,” begint hij de post. “Ik ben twee maanden na Tempa vreemdgegaan in Curacao. Buiten dat heb ik hier een jaar over gelogen en gedurende dat jaar Roshina voor gek uitgemaakt. Dat is nog het ergste”, zegt een Karim die ook laat doorschemeren nog steeds van zijn ex-vriendin te houden.

Vele ruzies

Blijkbaar kwam Roshina achter het vreemdgegaan door een doorgestuurde foto én een kijkje in de telefoon van Karim. “Ze heeft een jaar gepushed en gewacht tot ik het zelf toegaf, dit heb ik een aantal weken geleden gedaan.” Waarom Karim zo lang zijn affaire heeft ontkend? “Omdat ik echt bang was om haar kwijt te raken”, aldus een verdrietige Karim. De ruzies die de twee hierover hebben gehad hebben zijn tol geëist en het stel is in het najaar uit elkaar gegaan om op zichzelf te focussen.

Roshina’s verleden

Ondanks dat Karim het boetekleed aantrekt, doet hij toch nog even een boekje open over het verleden van Roshina. “Roshina is door haar verleden en mijn vreemdgaan melancholisch, depressief en ze had agressie problemen. Hoewel ze altijd eraan werkt, hebben we daardoor vaak ruzies waar het uit de hand liep.” Om de boel te sussen laat hij weten dat hij – ondanks de ruzies – niet had moeten vreemdgaan.

Excuses aan de hele familie

Aan het einde van zijn lange bericht biet Karim nogmaals zijn excuses aan Roshina en haar familie aan. ‘Door onze liefde voor elkaar zijn we altijd bij elkaar gebleven, laat hij nog weten. Maar toch bleek de liefde niet sterk genoeg want ‘door dit zijn we niet meer samen.’ Roshina zelf heeft Karim zijn verhaal in haar Insta Stories gerepost. Verder heeft zij nog niets van haar laten horen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island