Kasper klapt uit de school over ‘de Bachelorette’: ‘De spanning wordt steeds groter’

Kasper de Bachelorette

De Bachelorette laat niet alleen ónze harten sneller kloppen, maar ook de mannen raken in de show behóórlijk hoteldebotel. Een eerste kus wordt gedeeld (al is VIVA’s Lise niet zo’n fan van de man in kwestie) en volgens Kasper staat ons nog veel meer te wachten.

Lees ook:
Bachelorette Gaby Blaaser over ex: ‘Ik trof hem aan met een andere vrouw’

Aan TC Tubantia laat de deelnemer weten dat er nog veel meer drama om de hoek komt kijken. Maar één ding staat vast voor hem: het was ontzettend leuk om Gaby te leren kennen. ‘Het is echt een hele leuke, spontane en lieve meid. Het allerbelangrijkste is dat je met iemand kunt lachen. En dat heb ik gedaan’, aldus Kasper.

Kasper de Bachelorette

Hij vond het belangrijk om eerst te kijken of er een klik is. En kleine spoiler: die was er. Maar de vonk komt misschien pas later. ‘Het gaat nog héél dik worden! De groep wordt steeds kleiner en meerdere jongens krijgen gevoelens. De spanning wordt steeds groter, vooral bij de rozenceremonies. Goedemorgen, hé! Poh, dat was niet normaal. Je hoort nog nét niet elkaars hartslag.’

In scène gezet?

Kasper kijkt in ieder geval met een goed gevoel naar de Bachelorette. ‘Ik ben gewoon mezelf: een enthousiaste druktemaker. Krijg van iedereen te horen dat ze de échte Kasper zien. Ik krijg vaak de vraag: ‘Is dan niet alles in scene gezet?’ Nee, gewoon nee. Alles is oprecht en spontaan.’

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!