Katie Holmes (42) en haar vriend Emilio Vitolo Jr. (33) zijn uit elkaar

Katie Holmes Emilio

Katie Holmes (42) en haar vriend Emilio Vitolo Jr. (33) zijn sinds een paar weken uit elkaar. ‘Er was geen drama’, zegt een bron dichtbij het voormalige koppel. 

‘Het was leuk zo lang het duurde, maar ze zijn allebei op een ander stadium in hun leven. Emilio heeft er geen naar gevoel over. Zijn leven is in New York, en Katie kan niet wachten om weer te reizen en aan het werk te gaan’, voegt de bron daaraan toe. Volgens een woordvoerder van de twee blijven ze wel vrienden.

Eerste date

Katie en Emilio werden september vorig jaar voor het eerst samen gespot op een date in zijn familierestaurant. Juicy, want destijds was hij nog verloofd met een ander. Op Katie’s verjaardag werd de relatie Insta official met een post van Emilio. ‘Iedere keer als ik je gezicht zie, moet ik lachen’, schreef de chef. Op Valentijnsdag deelde Katie een enorm boeket rode rozen dat ze had gekregen van haar liefde.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilio Vitolo (@emiliovitolo)

Elkaar leren kennen

De pandemie was voor beiden het perfecte moment een nieuwe verkering op te duiken. ‘Omdat Katie niet aan het werk is, hebben ze de tijd elkaar echt te leren kennen. Emilio denkt dat hun relatie in het nieuwe jaar ook sterk blijft. Als de dingen weer normaal worden en Katie weer aan het werk gaan, zien ze dan wel hoe het loopt. Voor nu genieten ze van hun tijd samen in New York.’

Nu blijkt dus dat hun verkering toch alleen in lockdown werkte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katie Holmes (@katieholmes)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: People | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.