Katsjing! Dit verdienen de ‘Sex & The City’-actrices per aflevering

SATC-actrices verdienen

Veel fans sprongen gisteren een gat in de lucht: Sex & The City krijgt namelijk een vervolg! In And Just Like That… kunnen kijkers weer de avonturen volgen van de SATC-actrices Sarah Jessica Parker (55), Cynthia Nixon (54) en Kristin Davis (55). Dat dat flink verdienen is, blijkt wel uit de volgende cijfers.

SATC-actrices verdienen

De dames krijgen namelijk alle drie ruim 8 ton per aflevering uitgekeerd en daar bovenop komen dan ook nog eens hun verdiensten als uitvoerend producent. Dit meldt Variety. Dat is niet mis!

Teleurgesteld

Het feit dat het drietal weer in de rol kruipt van hun alterego’s Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York Goldenblatt zorgde voor veel enthousiaste reacties. Al waren veel fans ook teleurgesteld dat er geen plek meer is voor Kim Cattrall, die jarenlang de rol van Samantha Jones speelde. Zouden de openlijke ruzies tussen Cattrall en Parker daar iets mee te maken? ‘SJP’ beweert in ieder geval van niet.

Tien afleveringen

HBO gaat in eerste instantie 10 afleveringen van 30 minuten maken van And Just Like That... RTL Boulevard wist al te vertellen dat de opnames van de show in New York beginnen aan het einde van de aankomende lente. De oorspronkelijke serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!