Poezenbaasjes unite: deze kerstboom is wél kattenproof

kattenproof kerstboom

Iedere poezenbaas weet dat katten eigenlijk vierpotige hufters zijn verpakt in een snoezig lichaam. Moedwillig antieke vazen van tafel tikken, hun klauwtjes aanscherpen aan de bank of je nieuwe panty en dat alles terwijl ze geen blik waardig gunnen. 

Begrijpelijk dus dat veel poezenbazen niet meer beginnen aan een kerstboom in huis. Nogal veel katten wanen zich Tarzan zwierend aan een liaan zodra de boom staat. Het is de hartverzakkingen en gesneuvelde kerstballen niet waard. Omdat Kerst er dit jaar waarschijnlijk anders uit ziet dan normaal en het zonder boom dan wel een hele kale bedoening wordt, is er ook goed nieuws: de kattenproof kerstboom.

Winterse parasol

De kattenproof kerstboom is niet veel anders dan een halve kerstboom. Alleen de bovenkant van de boom heeft (kunst)naalden. Daardoor heeft de boom wel iets weg van een winterse parasol. In dat parasol-gedeelte kun je dus naar hartelust overdadige kerstversiering ophangen zonder de volgende scherven te moeten ruimen. Overigens ook handig als thuis een baby’tje rondkruipt.

kattenproof kerstboom

Als je de katten-proof kerstboom nu hier bestelt, heb je hem in ieder geval ruim op tijd in huis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: iStock
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.