Keeping Up With Kanye: echtgenoot Kim krijgt grotere rol in zestiende seizoen KUWTK

kanye west

Kanye West krijgt in het huidige seizoen van Keeping Up with the Kardashians een veel grotere rol. De rapper en echtgenoot van Kim Kardashian is prominent aanwezig in de zestiende reeks, die sinds zondag te zien is. Dat zegt E!-zenderbaas Adam Stotsky in de New York Times.

Kanye will confess

Hoewel Kanye al zeven jaar een relatie heeft met Kim, was zijn aandeel in de show tot nu toe erg klein. Maar dat is nu veranderd. Kanye neemt zelfs voor het eerst de zogeheten ‘confessionals’ op waarbij de sterren rechtstreeks in de camera praten tegen de kijkers.

Creative spirit

Volgens Stotsky is Kanye, ondanks zijn afwezigheid op beeld, wel betrokken geweest bij de realityserie. ‘Hij is echt een creatieve drijfkracht,’ zegt de zenderbaas. ‘Hij had bepaalde ideeën over de marketing, de presentatie van de show en het openingsnummer.’

Keeping Up with the Kardashians wordt sinds 2007 uitgezonden en volgt de perikelen van Kim en haar familie.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.