Kendall Jenner (25) wil graag ‘snel’ moeder worden

Kendall Jenner moeder

In de Kardashian-Jenner clan weten ze maar al te goed wat rammelende eierstokken zijn. De zes broers en zussen hebben in totaal tien kinderen gekregen. Als het aan Kendall Jenner ligt, komt daar spoedig een elfde neefje of nichtje bij. 

Kendall is op dit moment nog de enige Kardashian-Jenner-telg die niet moeder is. In een trailer van het twintigste en laatste seizoen Keeping up wit the Kardashians windt ze geen doekjes om haar kinderwens. In de trailer is te zien hoe Kendall de baby van familievriendin Malika Haqq vasthoudt. ‘Ik wil zo graag kinderen’, zegt het model. Gevolgd door het woord ‘snel’ om haar wens extra kracht bij te zetten.

Devin Booker

In 2018 verkondigde Kendall in een interview met Vogue dat ze graag rond haar 28ste, 29ste jaar moeder wil worden. Nu ze 25 is, lijken de rammelende eierstokken zich toch vroeger aan te dienen. Misschien heeft dat iets te maken met haar kersverse verkering met NBA-speler Devin Booker.

Draagmoeder

Ondertussen is ze niet de enige die bezig is met kinderen krijgen. Zus Khloé wil dochter True (2) graag een broertje of zusje geven. In dezelfde trailer praat ze met vriend Tristan Thompson over een potentiële draagmoeder. ‘Je vertrouwt je ongeboren kind aan een draagmoeder toe. Dat is gewoon eng’, zegt Khloé. Linksom of rechtsom: de kans dat Kris Jenner over een tijdje voor de elfde (en vast ook voor de twaalfde, en dertiende) keer oma wordt is groot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.