De gouden truc voor Instagram-stardom volgens influencer Kendra Bailey

Als de naam Kendra Bailey je niets zegt, is dat niet zo gek. Deze 19-jarige tiener uit Minnesota is pas sinds een aantal maanden op Instagram te vinden. Toch is één ding duidelijk: @_kendrabailey is here to stay.

100.000 volgers

Kendra heeft bijna 100.000 volgers op the gram, maar net als Rome is dit gigantische bereik niet binnen één dag gebouwd. Haar gouden tip? Geduld. Ze legt uit: ‘Ik kom uit Minnesota, dus ik had niet de makkelijkste start. Geen hotspots of veel creatieve mensen in de buurt. Mijn aantal volgers groeide naar mate ik meer foto’s ging posten, voornamelijk van mijn outfits en stijl. Ik probeerde mijn eigen stijl te ontwikkelen en dit te laten zien. Zo kreeg ik meer en meer volgers. Ik had een lange aanloop nodig voordat ik écht begon te groeien. Dat was toen ik echt mijn eigen stijl had gevonden.’

🖤✨ Dress: @fashionnova

A post shared by Kendra Bailey (@_kendrabailey) on

Back home 🙃

A post shared by Kendra Bailey (@_kendrabailey) on

I AM MOANA OF MOTUNUI!🌺

A post shared by Kendra Bailey (@_kendrabailey) on

Bron Elite Daily | Beeld Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.