Van blond naar brunette: fans moesten twee keer met hun ogen knipperen tijdens optreden Kesha

kesha

Waar afgelopen weekend in het Belgische Lommel Vestiville werd afgelast, vond aan de andere kant van de wereld wél een festival plaats. Namelijk: LoveLoud, in het Amerikaanse Salt Lake City. Een van de headliners was zangeres Kesha (voorheen Ke$ha). Je weet wel, die blonde. Echter een dingetje: Kesha is niet meer blond en je herkent haar bijna niet meer terug.

Voor haar optreden pakte Kesha flink uit. Haar grootste hits – waaronder Tik Tok, Die Young, Blow, We R Who We R en Your Love Is My Drug – kwamen voorbij en ze wisselde meerdere malen van outfit. Met succes: wie kijkt naar onderstaande filmpjes ziet dat het publiek helemaal losgaat.

Maar terug naar het kapsel: van blond naar brunette dus. Je zou bijna denken dat ze nog meer heeft laten doen (dat schijnt een trend te zijn de laatste tijd), want je herkent haar bijna niet meer terug.

De 32-jarige zangeres sloot haar optreden af met een positieve boodschap voor haar fans: ‘Ik wil iedereen aanmoedigen om niet alleen van jezelf te houden, maar ook van degene naast je, en iedereen om je heen. Je weet niet wat ze doormaken, of wat ze hebben doorgemaakt.’

De zangeres teert nog steeds goed op haar album Rainbow uit 2017, dat diende als een comeback en zoete wraak na haar debacle met Dr. Luke, de producer die haar seksueel zou hebben misbruikt.

banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.