Keuzemoment ‘BzV’: boer Jan doet nóg een grote bekentenis

Keuzemoment BzV

Boer Jan deed eerder al de bekentenis niet vies te zijn van een snuifje hier en daar. Maar hij had nóg iets op te biechten, zo zagen we al in de cliffhanger. Tijdens het keuzemoment in BzV besloot hij alles op tafel te leggen.

Lees ook:
Eerste deelnemer pakt de koffers in ‘BzV’ en cliffhanger zorgt voor vragen

Ondertussen is Geert lekker aan het flirten, zijn dames aan het leren kennen, maar komen ze wel tot de kern van de boer? Alle drie de kandidaten zien het in ieder geval wel zitten om nog even te blijven. Helaas is het Esther die de minste vragen over het doen en laten van de boer goed had, euh, naar huis werd gestuurd.

Keuzemoment BzV

Maar het is vooral Steven bij Annemiek die de tongen los maakt (in een positieve zin) op Twitter. Een aantal jaar geleden werd bij hem kanker ontdekt, waardoor hij nu nog niet altijd evenveel energie heeft als hij zou willen. Toch stuurt de boerin hem naar huis, al lijkt ze dat vijf minuten daarna alweer vergeten. Hallo, iets met afscheid nemen? Kijkers weten het wel: al die brieven moeten naar Steven.

Pijnlijk

Geert Jan is ondertussen lekker met zijn twee vrouwen aan het keuvelen, smeert lipstick weg en ze maken gezellig een wandeling. Maar oh jee, begint ook Karine twijfels te krijgen? Ondertussen is het bij boer Bastiaan ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Elise weet het wel, dit is haar vent. Hoef je alleen niet tegen Milou te zeggen dat ze wel als werkster bij ‘ons’ kan blijven. En dan hebben we het nog niet eens over die pijnlijke knuffel die ze niet beantwoordde. Je bent nog altijd met z’n tweeën.

Bekentenis

Boer Jan is ondertussen van de bekentenissen. Was het twee weken geleden nog drugs, deze week moest hij zijn hart luchten over iets anders. Hij is namelijk gesteriliseerd. Hoewel de vrouwen aangeven dat het niet zo’n ding is, moeten sommige van hen toch even slikken. Het is ook niet niks wat de boer ineens op hun bordje legt. Volgende week zien we wíe Jan gaat kiezen en wat gebeurt er nu bij boer Geert?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!