Kevin Spacey wil dat rechter zaak laat vallen

kevin spacey

Kevin Spacey probeert opnieuw de rechtszaak om vermeend seksueel misbruik die tegen hem is aangespannen te laten seponeren. De kans bestaat echter dat het hem deze keer daadwerkelijk gaat lukken. Volgens TMZ beriep het slachtoffer van Spacey’s misbruik zich tijdens de zitting op maandag op zijn zwijgrecht.

Advocaten van de acteur vroegen de rechter vervolgens om de zaak te laten vallen, omdat deze nu volgens hen afgezwakt is omdat het slachtoffer niet wilde getuigen.

Ontkennen

De rechter gaf de aanklagers de tijd om te bedenken hoe zij verder willen procederen. ‘Het wordt alleen wel lastig om dit in de rechtbank buiten beschouwing te laten’, refereerde hij daarbij aan de stille getuigenis. ‘Het zou goed kunnen dat de zaak wordt verworpen om de genoemde reden, maar dat gaat vandaag nog niet gebeuren.’ De 59-jarige Spacey zou het slachtoffer in juli 2016 in een bar in Nantucket onzedelijk hebben betast. De voormalige House of Cards-acteur ontkent dat.

banner

Bron: ANP | Beeld: Hollandse Hoogte
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!