Khloe Kardashian besluit: ‘Tweede kindje komt door draagmoeder ter wereld’

draagmoeder

Khloe Kardashian en Tristan Thompson willen hun dochtertje True graag een broertje of zusje geven. Eerder maakte de realityster al kenbaar een draagmoeder te overwegen voor haar tweede kindje. Nu vertelt ze het definitieve besluit te hebben genomen het kindje inderdaad niet zelf ter wereld te brengen.

Terwijl er in Hollywood dikwijls een surrogaatmoeder in de arm wordt genomen zodat de moeder niet hoeft te dealen met een veranderend lijf, is Khloe’s drijfveer anders. Het is wegens gezondheidsredenen niet veilig om nogmaals zwanger te worden, vertelt ze.

Baby nummer twee

Khloe en Tristan staan twee jaar later na het vreemdgangersschandaal van de basketballer weer op goede voet. Ondanks dat er geruchten de ronde doen hij weer een scheve schaats zou hebben gereden, willen ze wel voor baby nummer twee gaan. Dit gaat echter niet zomaar, vertelt Khloe Kardashian.

Risicovolle zwangerschap

De 36-jarige Kardashian-telg vertelt dat artsen haar een tweede zwangerschap afraden. Ze voorspellen een ‘risicovolle zwangerschap’ als ze ervoor kiest om haar tweede kindje zelf te dragen. Een draagmoeder is dan ook de beste optie, maar Khloe laat weten dit proces ‘erg zenuwslopend’ te vinden. ‘Ik weet niet of ik een draagmoeder kan vinden die ik kan vertrouwen’, vertelt ze in Keeping up with the Kardashians.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Draagmoeder

Toch laat de realityster weten dat ze het risico niet wil nemen om zelf nogmaals zwanger te raken, en haar dochtertje wél een zusje of broertje wil geven. ‘Het is egoïstisch van mij als ik haar dat niet geef’, begint ze.

Maar ik wil er zeker van zijn dat degene die we als surrogaat kiezen, de juiste keuze is voor ons gezin en ik haast me niet alleen om iets te doen. Ik moet me er wel echt goed bij voelen’ aldus Khloe.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Eonline | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.