Khloe Kardashian onder vuur wegens extreem photoshoppen nieuwe campagne

Khloé Kardashian

Dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje Photoshop en bergen make-up, dat is geen geheim. Toch moeten hun bewerkte foto’s lijken alsof ze puur natuur zijn. Beetje jammer als het bewerken juist averechts werkt, zoals nu bij Khloe Kardashian het geval is.

De realityster ligt onder vuur wegens het té extreem bewerken van haar nieuwe campagnebeelden voor kledingmerk Good American.

Photoshop fail

Het is niet de eerste keer dat er iets misgaat. Eerder verscheen er al een Kardashian-zusje met een missende arm op een foto, en eind 2020 ontbrak er nog een been van Kourtney op een Instagramfoto. Het dunner maken van je ledematen is een tijdrovend klusje, maar ze compleet laten verdwijnen kan niet de bedoeling zijn geweest. Lesje geleerd? Niet, dus. Want ditmaal is Khloe Kardashian aan de beurt.

Langgerekt lijf

De 36-jarige Khloe plaatste een foto op Instagram waarop haar zo geliefde rondingen nauwelijks meer te zien zijn. Ze lijkt langer en dunner dan ze in werkelijkheid is, en haar verschijning op de foto lijkt iets onmenselijks te hebben. Dat ontgaat haar volgers niet, want ze wordt overladen met kritiek.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

‘Artistieke keuze’

Na een korte radiostilte reageert Khloe Kardashian op de ophef rondom de foto’s. Ze zegt dat het geen fout betreft, maar een unieke keuze van de fotograaf is. ‘We hebben gebruikgemaakt van een cameralens die een uitrekkend effect creëert. Dus op sommige van mijn foto’s zien mijn voeten en vingers eruit ongelooflijk lang. Geen zorgen! Ik heb nog steeds normale handen en vingers’, aldus Khloe.

Ondanks deze ‘artistieke keuze’ is de foto zelf inmiddels wél van haar Instagramaccount verdwenen én barste ze los met een heel relaas op Twitter waarin ze haar keuze voor deze foto nogmaals onderstreept. Tsja. You do the math.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: People | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.