Khloé Kardashian onthult: ‘Tristan Thompson dreigde met zelfmoord’

khloe kardashian

Tristan Thompson zou gedreigd hebben zelfmoord te plegen nadat hij had bekend te zijn vreemdgegaan met Jordyn Woods. Dat beweert zijn ex Khloé Kardashian in de nieuwste aflevering van Keeping Up with the Kardashians.

In de aflevering vertelt Khloé over de berichtjes die de basketballer haar stuurde nadat ze hem had geconfronteerd met zijn affaire met Jordyn. Daarin betuigde hij niet alleen zijn spijt. ‘Hij zei: ik kan niet stoppen aan jou te denken en de puinhoop die ik heb veroorzaakt,’ herinnert Khloé zich. ‘Hij doet dat om een reactie van mij te ontlokken. Dus is het geoorloofd om zomaar “ik ga mezelf doden” te zeggen? Dat is waanzin.’

Bedrogen

Khloé verbrak haar relatie met de basketballer afgelopen februari nadat hij gezoend zou hebben met Jordyn, de beste vriendin van Khloés zusje Kylie Jenner. Daarvoor had Thompson haar ook bedrogen. Hij ging vreemd met verschillende vrouwen toen Khloé zwanger was van hun dochtertje.

banner

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!