Khloé Kardashian open over plastische ingrepen: ‘Ik gebruik fillers’

Khloé Kardashian

Er werd al een hoop gespeculeerd over de plastische ingrepen die Khloé Kardashian zou hebben laten doen. In de laatste Keeping Up With The Kardashian aflevering, die zondagavond in de Verenigde Staten werd uitgezonden, doet ze daar – eindelijk – een boekje over open. 

In de aflevering zegt ze dat ‘iedereen altijd maar roept dat ik aan mijn derde gezichtsbehandeling ben’. Maar dat is volgens de realityster niet waar. Ze laat weten dat mensen het haar kwalijk hebben genomen dat ze daar nooit eerder eerlijk over is geweest. ‘Maar niemand heeft er ooit direct naar gevraagd’, aldus Khloé Kardashian.

Ze vertelt dan ook eerlijk dat ze één neuscorrectie heeft laten doen, maar dat ze daarnaast wel fillers gebruikt.

Onzeker

Ze gaat verder en vertelt dat de show haar best onzeker heeft gemaakt. ‘Ik was heel zelfverzekerd voordat we aan de show begonnen. Ik werd pas onzeker toen mensen als Perez Hilton en bloggers me lelijk begonnen te noemen.’ Niet alleen de reacties van kijkers op de show maakte haar onzeker. Khloé is een stukje groter dan haar zussen Kim en Kourtney, en dat zorgde er volgens haar voor dat ze slechter werd behandeld dan haar zussen in die tijd. Kim en Kourtney kregen geregeld ladingen kleding. ‘Dat was gewoon een feit, en mensen waren daar vrij schaamteloos in ook.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Getty Images

Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.