Khloe Kardashian over zelfbeeld: ‘We zijn onze ergste crititus’

Khloe Kardashian

We kunnen ons alleen maar inbeelden hóe hoog de druk is als je sinds je tienerjaren een realityshow filmt en je hele leven onder een vergrootglas ligt. Dat dit iets met je doet, kan haast niet anders. Khloe Kardashian laat dan ook weten heel kritisch op zichzelf te zijn geworden.

De 36-jarige Khloe keek de meest recente aflevering van Keeping up with the Kardashians – nu het eind van de serie nadert – bij hoge uitzondering met fans. Maar in plaats van te genieten, gaf ze toe vooral haar uiterlijk continu onder een vergrootglas te leggen en haar lichaam te vergelijken met hoe het was tijdens de opnames en nú is.

Hormoonbehandelingen

Khloe Kardashian maakt er geen geheim van dat ze in de hoop zwanger te worden hormoonbehandelingen onderging. Zwanger worden op de natuurlijke wijze gaat voor haar niet gemakkelijk wegens een te hoog risico, en dus probeerde ze het via hormonen. Dat deze invloed op je gewicht kunnen hebben is bekend, en daar had ook Khloe last van. Dat schrijft ze op Twitter.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Steun van fans

De kritische toon over haar zelfbeeld ontgaat fans echter niet. Ze steken haar massaal een hart onder de riem, en hopen dat Khloe liever voor zichzelf wordt naarmate de tijd vordert en het filmen van de realityserie erop zit. En een Twitteraar slaat de spijker op z’n kop. ‘Je persoonlijkheid is waar het om draait, en die is fire!’

 

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: People | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.