Khloe Kardashian reageert op uitlekken onbewerkte foto: ‘Altijd perfect moeten zijn is zwaar’

Khloe Kardashian

De Kardashians laten niets aan het toeval over. Iedere media-uiting van de familie lijkt strategisch te zijn, en ál hun foto’s flink bewerkt. Dat er zomaar een onbewerkte foto van Khloe Kardashian opdook zorgde dan ook voor veel ophef. Nu reageert de realityster met een lang bericht.

Met de foto zelf was niets mis. Toegegeven, het was niet zo’n strakgetrokken plaatje als we de Kardashians gewend zijn, maar alsnog zag de Revenge Body-schrijfster er loeistrak en afgetraind uit. Toch werkte man en macht aan het definitief offline halen van ’t kiekje, wegens ‘onflatterende licht’.

De tekst gaat verder onder de Tweet.

Haatberichten

Dit verzoek lekte uit, wat voor heel veel haatberichten online zorgde. Fans waren not amused dat hun grote idool hen zo voor de gek hield op Instagram. En dat raakt de gevoelige snaar bij Khloe Kardashian. Haar reactie? Een video, zónder filter en mét lang onderschrift.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Lichaamsbeeld

Khloe Kardashian schrijft: ‘De foto die deze week werd gepost was prachtig. Maar ik heb mijn hele leven geworsteld met mijn lichaamsbeeld. Wanneer iemand dan een foto van je maakt met slecht licht – en het vervolgens met de wereld deelt – zou je het volste recht moeten hebben om te vragen dat deze wordt verwijderd. Ongeacht wie je bent.’

Ze vervolgt dat haar leven in de spotlights haar al die jaren ontzettend zwaar is gevallen. ‘In werkelijkheid is de druk om mijn hele leven perfect te zijn en te voldoen aan andermans normen van hoe ik eruit zou moeten zien, te zwaar geweest om te verdragen.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: People | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.