Kijkers denken nú al de Mol ontmaskerd te hebben in nieuwe seizoen

de Mol nieuwe seizoen

Gisteren was dé onthulling daar: wie o wie doen er mee aan het nieuwe seizoen van WIDM? Geheel in 2020-stijl werden de kandidaten onthuld. Maar kijkers denken nú al de Mol ontmaskerd te hebben.

Helaas voor alle fans van Goede tijden, slechte tijden: geen Ludo dit jaar. De bebaarde schurk – oftewel Erik de Vogel – staat niet in de line-up en dat is toch een flinke tegenvaller voor sommige kijkers. Want oh, wat was het leuk geweest. Waar de acteur dan wél was tijdens zijn afwezigheid, zullen we waarschijnlijk nooit weten.

Tekst gaat verder onder de foto.

De Mol nieuwe seizoen

Wie ‘we’ wel goed hadden (vooral alle Molloten eigenlijk)? Politiek verslaggever Charlotte Nijs! Voor de rest gaan we Erik de Zwart (toch nog een Erik), Splinter Chabot, Remco Veldhuis, Renée Fokker en Joshua Nolet terugzien in het 21e seizoen van Wie is de mol? Ook Marije Knevel, Roxanna ‘Rocky’ Hehakaija, Florentijn Hofman en Lakshmi doen mee.

Geen belletje rinkelen

Vooral bij die laatste namen gaat niet bij iedereen een belletje rinkelen. Maar onze grote vriend Nathan Rutjes is in ieder geval razend enthousiast. De kandidaten reizen af naar Tsjechië én je hoeft niet bang te zijn voor een anderhalvemeter-aflevering. Alle deelnemers vormden namelijk samen een bubbel, waardoor het toch een beetje als vanouds aanvoelt.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hints

Rik van de Westelaken, die ook komend seizoen presenteert, vertelde na de introductie van de kandidaten dat de mol zich in het filmpje nu al bekend heeft gemaakt. En dat betekent dat fans weer druk aan het puzzelen slaan. Want wát zegt Charlotte Nijs hier nu? Dat ze de Mol is? Dat zou natuurlijk wel érg makkelijk zijn, maar niets is wat het lijkt natuurlijk. Ook denken Molloten iemand in de vingerafdruk te zien. Dat belooft weer spanning en sensatie vanaf 2 januari!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!