Kijkers teleurgesteld over citytrips in ‘Boer Zoekt Vrouw’: ‘Slechtste seizoen ooit’

Boer zoekt vrouw

Zondagavond was het tijd voor de langverwachte citytrips in ‘Boer Zoekt Vrouw’. Tijdens de mini-vakantie leren de kersverse koppeltjes elkaar écht kennen en kijken ze of er ook sprake van liefde is buiten de boerderij. Toch lijkt het voor veel van de koppels dit seizoen anders uit te pakken dan gehoopt en is ineens bij bijna iedereen de bindingsangst toegeslagen. Tot grote teleurstelling van de kijkers.

Kortom, er waren weer een hoop ongemakkelijke gesprekken en nogal pijnlijke momenten.

LEES OOK:
Zuinige eerste kussen, tranen en een onverwachte keuze bij ‘Boer Zoekt Vrouw’

Bastiaan en Milou

Bij Bastiaan en Milou spatte de liefde van het televisiescherm af. De twee gingen naar het winterwonderland Lapland, waar ze alleen maar oog voor elkaar hadden en daar door ‘per ongeluk’ het Noorderlicht misten. De twee konden niet van elkaar afblijven, maar het bleef Bastiaan dwars zitten dat Milou in Frankfurt woont en werkt. Een toekomst in Zeeland ziet Milou nog niet echt zitten, maar aan het gevoel voor elkaar zal het zeker niet liggen.

GJ en Karine

We zagen de citytrip van boer Geert Jan en Karine met lede ogen aan. Al heel snel werd duidelijk dat tussen hen geen sprankeltje liefde was te zien. Toen de grote vriendelijke reus zijn gevoel uitte, kreeg hij een ijskoude reactie terug. ‘Ik heb de liefde gevonden hoor!’, zei hij hoopvol. Maar Karine zag dat niet zo: ‘We gaan het wel zien’, antwoordde ze. Verdrietig concludeerde GJ dat hij ‘beter zijn bek had kunnen houden’, maar Karine had het over een muur die afgebrokkeld moest worden en noemde de citytrip ‘een ontdekkingsreis’.

Geert en Angela

En nu even over Geert en Angela. De twee gingen vol goede moed naar Spanje, maar Geert vertoonde geen enkele vorm van gevoel. De boer vond de hele reis alles ‘wel prima’, maar aan het einde vond hij Angela ineens te rustig. ‘Ik denk dat je mij in mijn doen en laten niet bij kunt houden. Je bent keileuk, maar om nou verkering te nemen.’ Gelukkig nam Angela het goed op en zag zij ook in dat het niet ging werken met Geert. ‘Qua inhoud, wat ik bij een kerel zoek, dat is hij niet. Ik ben wel blij dat ik erachter gekomen ben dat het van binnen nog werkt als ik een leuke man zie.’

Jan en Nienke

Boer Jan en Nienke deden aan het begin van hun citytrip naar Edinburgh niets anders dan elkaar verliefd aankijken. Toch sloeg op de laatste dag bij Nienke de twijfel toe. ‘Bij mij gaat het niet net zo snel als bij jou… Ik heb daar meer tijd voor nodig’, vertelde ze met tranen in haar ogen. Een schok voor Jan, want hij had namelijk geen enkele twijfel meer. Volgende week zien we bij de reünie, net als bij alle andere boeren, hoe de liefde tussen de twee heeft uitgepakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Boer zoekt Vrouw