Kijkinspiratie: 5 vette nieuwe films op Netflix

nieuwe films netflix

Goed nieuws: de afgelopen dagen is de Netflix-collectie weer uitgebreid met veel leuke nieuwe films. We pikken er vijf uit die je niet mag missen.

 1. Bastille day
  Een CIA-agent spoort een zakkenroller op, die per ongeluk een explosieve tas heeft gestolen. Ze gaan op zoek naar de eigenaars, die hun terreur steeds groter aanpakken.
 2. Vertigo
  Een aan hoogtevrees lijdende agent schaduwt in opdracht van een vriend diens mysterieuze vrouw. Hij beseft niet dat hij de speelbal is in een zorgvuldig geplande misdaad.
 3. Sinister
  Een man verhuist met zijn gezin naar een huis waar een luguber moorddrama heeft plaatsgevonden. Op zolder vindt hij een achtergelaten doos vol Super 8-filmpjes.
 4. Regression
  Een agent onderzoekt een zaak van kindermisbruik en krijgt aanwijzingen dat er een satanische sekte achter zit.
 5. Prooi
  Een bloeddorstige leeuw is los in Amsterdam. De politie huurt een expert op het gebied van groot wild in, die op haar beurt een heuse leeuwenjager erbij haalt.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.