Kim Kardashian hoopt huwelijk met Kris Humphries voor kids te kunnen verzwijgen

Kim Kardashian

Herinner je je het kortste huwelijk ever nog, waar heel wat memes op gebaseerd zijn? Kim Kardashian en Kris Humphries waren welgeteld 72 dagen getrouwd, en dat is niet iets waar de realityster trots op is. Ze hoopt het kortstondige huwelijk dan ook zo lang mogelijk voor haar kinderen te kunnen verbergen.

Kim en NBA-speler Kris verloofden zich in 2011, om 72 dagen na hun bruiloft weer te scheiden. Er gingen berichten dat de bruiloft niets anders was dan een publiciteitsstunt, maar dit zijn niet meer dan speculaties.

Dé meme

Toch is Kim Kardashian niet trots op het flitshuwelijk met Kris Humphries. Ze vertelt in Keeping up with the Kardashians dat haar dochtertje North echter al dé memes voorbij heeft zien komen. ‘Op Tik doen doen ze de huilscène uit Bora Bora na, vrijwel al mijn huilscènes’, lacht Kim. ‘North doet het ook.

Kim laat weten er wel om te kunnen lachen, maar het eigenlijk heel ongemakkelijk te vinden. ”Je hebt geen idee wat dat is’, denk ik dan altijd’, vertelt ze aan Scott.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Uitleggen

‘Ik wil gewoon niet uitleggen wie hij is’, vervolgt Kim. Ze vertelt dat ze haar kinderen wil ze beschermen tegen alles uit het verleden. ‘Ik ben er gewoon nog niet klaar voor dat ze het zien. Onlangs vroeg North al of ze de show mocht zien, maar ik aarzel echt alleen omdat ik persoonlijk veel zal moeten uitleggen.’

Verleden

Ontkomen zullen ze er uiteindelijk toch niet aan, meent Scott. Hij grapt dat Kim Kardashian zich niet eens zulke grote zorgen hoeft te maken over haar verleden. ‘Degene die echt vreselijke dingen heeft uitgehaald ben ik’, grapt hij. ‘Ik heb echt veel aan ze uit te leggen.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Eonline | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.