Niet alleen maar glamour: Kim Kardashian wil ook leed in realityshow

Kim Kardashian

Keeping Up with the Kardashians vol met alleen maar glitter en glamour? Niet als het aan la Kim zelf ligt. De realityster wil dat in de show ook de minder glamoureuze momenten voorbij komen.

En ja, de aflevering van zondag met daarin het drama der drama’s is daar bij uitstek een voorbeeld van. Even vergeten hoe het zat? Nou, in deze aflevering komt Khloé er achter dat haar ex Tristan vreemd is gegaan met Jordyn, de beste vriendin van Kylie. Een vrij awkward situation, maar volgens Kim nodig om te laten zien.

Goede tijden, slechte tijden

‘Hoe ongemakkelijk het ook is om dit allemaal te herleven, we zijn zo open geweest over alles in onze levens, van geboortes, huwelijken, scheidingen, de goede en de slechte tijden,’ reageert Kim op Instagram. ‘Helaas is dit de waarheid, waar we doorheen moesten zien te komen en ik wou maar dat het eerder had kunnen worden uitgezonden.’

True story

De relatie tussen Khloé en Tristan klapte eerder dit jaar nadat de basketballer had gezoend met de beste vriendin van Kylie Jenner, het halfzusje van de realityster. Het was de zoveelste keer dat Tristan haar had bedrogen. Ook vlak voordat Khloé beviel van hun dochtertje True was hij haar ontrouw.

banner

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!