‘Kim Kardashian vreest reactie Kanye als ze nieuwe vlam bekendmaakt’

Kim Kardashian daten Kanye

Kim Kardashian hoopt van harte dat haar ex-man Kanye West eerst een nieuwe vlam aan de hak slaat voordat zij een nieuwe liefde bekendmaakt. Een insider zegt tegen The Sun dat de ondernemer zich zorgen maakt om Kanye’s reactie als ze met een nieuwe man op de proppen komt. 

‘Het is een tricky situatie. Ik denk dat Kim hoopt dat Kanye als eerste met iemand gaat daten. Ze wil weten hoe hij zal reageren op het feit dat zij weer datet’, aldus de ingewijde. ‘Ze is bang hoe hij zal reageren op met wie ze dan ook aan het daten is.’

Stage

Geruchten dat Kim het leuk heeft met CNN-nieuwslezer Van Jones worden steeds hardnekkiger. De twee werden in januari 2021 direct na het nieuws van de scheiding naar buiten kwam al aan elkaar gelinkt. Er wordt gefluisterd dat de twee elkaar vonden in Jones’ organisatie voor criminele gerechtigheid, waar Kim momenteel stage loopt als onderdeel van haar ambitie om advocaat te worden.

‘Strikte werkrelatie’

Anderen zeggen juist dat het wel meevalt met die romantiek. ‘Er is niks gaande, maar er is geen ontkennen aan dat zij hem bewondert, en hij haar. Kim en Van zouden een ‘strikte werkrelatie’ hebben die is gebaseerd op hun gedeelde interesse in het hervormen van criminele gerechtigheid. Hoe het ook zij: Kanye vindt het allemaal maar niks. ‘Hij kan er niet tegen dat Kims leven niet langer om hem draait.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Stylecaster | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.