YES: Kinder ijs binnenkort ook te koop in Nederland

kinder ijs

Met dit weer verlang je waarschijnlijk al naar een heerlijk ijsje. Dan hebben wij goed nieuws: Kinder brengt nu ook hun verkoelende lekkernij in Nederland op de markt. Hebben!

Of ja, je kunt niet nú meteen naar de supermarkt rennen, maar vanaf begin maart liggen de ijsjes in de schappen. Eerder konden we al watertanden bij alleen al de beelden, maar nu kunnen we de verschillende smaken ook echt gaan proeven. Muy (Kinder) Bueno!

Soorten

De soorten die op de Nederlandse markt uitgebracht worden zijn de Kinder Bueno Ice Cream Cone, de Kinder Bueno Ice Cream Bar en de Kinder Ice Cream Stick en Sandwich. Waar wij het meest naar uitkijken? Alles met Kinder Bueno erin. Zo is de reep bijna letterlijk het betere grote zusje van de originele variant, maar dan met ijs. Dat wil je!

 

 

 

 

 

Kopen, kopen, kopen

Toch zijn helaas niet alle varianten gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Zo is de Kinder Bueno Ice Cream Bar enkel verkrijgbaar in pretparken, bioscopen en tankstations. De rest is wel gewoon te vinden in de ijsschappen bij een super in de buurt. Alvast inslaan? Vanaf 11 maart liggen de traktaties in de winkel.

Beeld: Kinder, iStock

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!