Graag alleen de puntjes: Anouk deelt video van haar kinderen die kappertje spelen

Stel je bent Anouk, hebt zes schatten van kinderen waarvan de twee jongste graag kappertje spelen. Dan neem je je telefoon en film je het schattige tafereel. Voilà, een aandoenlijke video van de kroost van Anouk.

Jelizah en Sion zijn druk in de weer met elkaars haren, maar dat is zo makkelijk nog niet. Het meisje lijkt namelijk maar weinig geduld te hebben en kan niet wachten om ook het kapsel van haar broertje aan te pakken. Maar Sion is nóg echt niet klaar met de krullen van zijn zusje, dus ze zal even geduld moeten hebben.

Masterpiece

De volgers van de zangeres genieten dan ook met volle teugen van het schouwspel. ‘Sion is bezig met een masterpiece, hij zei: ‘Het is nog niet klaar, Jelizah’😂😂’, schrijft iemand. Ook Chantal Janzen vindt de kinderen van Anouk om op te vreten. ‘Och kijk nou❤️’, laat de presentatrice weten onder het filmpje. Verder vinden ze vooral dat de kleine meid steeds meer op haar moeder begint te lijken. ‘Wat lijkt ze op jou!! 😮’, is slechts een van de vele reacties.

Zes kinderen

Anouk heeft zes kinderen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en dus Sion Jethroe en Jelizah Rose. De Haagse deed eerder uit de doeken dat behalve haar huidige vriend, de andere vaders maar weinig bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. ‘Niks, hebben ook nooit iets gedaan. Eens in de zoveel tijd gaan de oudste kinderen naar hun vader, maar ze hebben ook hun eigen dingen. Sporten in het weekend, of ze werken.’

 

View this post on Instagram

 

Jelizah en Sion 🥰🥰 #alsjehaarmaargoedzit #greathairday #hairstyles

A post shared by anouk (@anouk) on

banner

Bron: Flaironline.nl, beeld: ANP, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!