Kinderen J.Lo slaan weer toe: dit keer een duet van de tweeling tijdens avondeten

Jennifer Lopez

Na een hectische week op de catwalk – Jennifer Lopez maakte in haar iconische tropenjurk een prachtige rentree op de catwalk van Versace – kon J.Lo thuis volledig tot rust komen. Daar wachtten haar kinderen, de 11-jarige Emme en Maximilian, met een heuse ‘dinner table serenade’ op haar.

Wat wil je ook, als je vader Marc Anthony is en je moeder Jennifer Lopez? Dan is er een kans van zo’n 99,99 procent dat je #blessed bent met de vocalen van een nachtegaaltje. En dus worden de zangtalenten van de tweeling Emme en Max steeds meer naar voren geschoven.

Toen Jennifer laatst in een van haar vlogs al liet zien hoe goed Emme kan zingen, vloog dat fragment de wereld rond. Inmiddels hebben de filmpjes van een zingende – en ietwat verlegen – Emme meer dan 10 miljoen views op YouTube.

En nu was het tijdens een ‘dinner table serenade’ de beurt aan Maximiliaan. Zusje Emme doet de banjo, en hij mag zingen. Jennifer filmt het schattige tafereel en hoor je lachen vol trots. Kijk ook zeker tot het eind, om te zien hoe Max zijn applaus in ontvangst neemt.

 

View this post on Instagram

 

My heart can’t take it… 😊♥️🙏🏼 🎸🎤 #coconuts #familia #dinnertableserenade #música

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Bekijk hieronder het debuut van Emme:

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.