Weer klachten na concert van de Spice Girls

‘So tell me what you want, what you really really want.’ Nou, gewoon goed geluid aldus de fans. Ook in Wales waren de fans niet te spreken en op social media wordt dan ook flink geklaagd dat de dames maandagavond tijdens hun show in Cardiff nauwelijks te verstaan waren.

‘Zo teleurstellend als je zoveel hebt betaald voor een unieke ervaring’, schrijft een fan op Twitter. ‘Belachelijk dat jullie niets aan het geluid hebben gedaan na de klachten over de eerste show van vrijdag’, zegt een ander. De meidengroep zelf heeft nog niet gereageerd op de klachten van de show op maandag. Zaterdag liet Melanie B., na alle negatieve berichten na het eerste concert in Dublin, wel weten dat ze hoopte dat het geluid een stuk beter zou zijn in Cardiff.

Beckham

Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie B. en Melanie C. doen met hun reünietournee in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op 15 juni sluiten ze af in Londen. Victoria Beckham liet vanwege drukte verstek gaan.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!