Een uitpuilende kledingkast? Op deze websites kan je kleding snel verkopen

Wat is nou een mooiere aangelegenheid de kledingkast te reorganiseren dan het einde van een jaar? Een uitpuilende kledingkast betekent meestal dat je de helft amper draagt. Dat is zonde, want er zijn zoveel mensen die je blij kan maken met jouw kledingstukken. Je kan er zelfs een leuk zakcentje mee verdienen.

Het verkopen van je kleding is vandaag de dag gelukkig super makkelijk. Er zijn vele platformen waar je terecht kan om snel af te zijn van wat je niet meer draagt. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

Rebelle

Designer-freaks kunnen hier hun hart ophalen. Verkoop je tas of andere designer-spullen via dit platform of laat Rebelle het werk voor jou doen. Je stuurt je product op naar Rebelle zodat zij de staat ervan kunnen checken en er zeker van zijn dat je ze geen faker probeert aan te smeren.

Vinted

Via Vinted je kleding verkopen is appeltje eitje. Maak een account aan, upload foto’s van je kleding en plaats er een beschrijving bij. Voor je het weet staat je advertentie online en kunnen mensen je spullen kopen of er vragen over stellen.

Designer Vintage

Op dit luxe platform verkoop je je mooiste designeritems (en je koopt ze ook). Ideaal voor wanneer je nog wat mooie items in je kast heb liggen die voor jou niet helemaal meer werken.

Swopster

Hier kan je niet alleen je kleren verkopen, ook ruilen is een optie. Je schrijft je gratis in en upload de spullen die je niet meer draagt of gebruikt. Mensen kunnen contact met je opnemen om iets te kopen of iets te ruilen tegen iets anders. Hoe leuk is dat?

Marktplaats

Alles, letterlijk alles kan je kopen op Marktplaats. Toch is het niet de eerste plek waar we naartoe gaan om kleding te verkopen. Waarom niet eigenlijk? Ook in kleding wordt hier rijkelijk gehandeld. Een fijne plek om je overige kleding kwijt te raken.

Nou, dat waren ze. Met deze platforms geef je jouw kleding een tweede leven, zodat er geen nieuwe kleding geproduceerd hoeft te worden. Beter voor het milieu en voor je eigen portemonnee. Vooral doen dus!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash/Priscilla Du Preez