Knappe koppen: zo zien de kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt er nu uit

We mogen weer even lekker loeren, want het komt niet vaak voor dat de kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt op de rode loper verschijnen. Toch gaf het merendeel van het kroost gisteravond acte de présence op de rode loper bij de première van Dumbo’s live-action versie in Los Angeles.

Met mama op pad

Samen met mama Angelina liepen de 14-jarige Zahara, 12-jarige Shiloh en de 10-jarige tweeling Vivienne en Knox breedlachend over de rode loper. Alleen Maddox (17) en Pax (15) ontbraken.

angelina jolie kinderen
Angelina Jolie met haar kinderen Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt en Shiloh Nouvel Jolie-Pitt bij de première van Disney’s ‘Dumbo’
angelina jolie kinderen
Angelina Jolie met haar kinderen Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt en Shiloh Nouvel Jolie-Pitt bij de première van Disney’s ‘Dumbo’

Disney familie

Angelina Jolie heeft zelf geen rol in Dumbo, maar wel in Maleficent en het vervolg daarvan, dus zo ziet u maar weer: ze behoort tot de grote Disney familie. Waarschijnlijk is dat de reden dat ze is uitgenodigd. En zeg nou eerlijk, wie wil de kinderen Jolie-Pitt nou niet op de rode loper?

Maddox

De oudste zoon van Angelina, Maddox, ontbrak helaas. Schrik niet, maar deze jongen is inmiddels al 17 jaar! Onlangs werd hij samen met zijn moeder gespot tijdens open dagen van universiteiten in Zuid-Korea. Ook werden de moeder en zoon gespot op de campus van NYU.

Rode loper

Sinds de scheiding van Angelina en Brad verschijnen de kinderen steeds vaker op de rode loper. Afgelopen maand woonden alle zes de kinderen de preview van The Boy Who Harnessed The Wind in New York bij. Vlak daarvoor werd een deel van de kinderen gespot op de rode loper van de documentaire Serendipity, die deels is geregisseerd door Angelina.

angelina jolie kinderen
Angelina Jolie met haar kinderen Knox Leon Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt en Maddox Chivan Jolie-Pitt bij de preview van ‘The Boy Who Harnessed The Wind’
angelina jolie kinderen
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Maddox Chivan Jolie-Pitt, Prune Nourry en Pax Thien Jolie-Pitt bij de première van Serendipity

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron: The Cut, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.