Door deze (ietwat sneaky) tip ligt jouw koffer als eerste op de bagageband

bagageband

Wachten, wachten en nog eens wachten. Of het nu op de heen- of terugweg is: het liefst wil je dat je koffer zo snel mogelijk op de band komt te liggen. Toch lijkt jouw bagage altijd lekker lang in het ruim te chillen en sta je daar maar. Met deze hack niet meer!

Want als je bijna de hoop al op wilde geven – WAAR IS DAT DING?! Ik ga wel zonder kleren deze vakantie – komt-ie op z’n gemakje ineens tóch opdagen. Dit voorkomen? Dan is er een simpele doch wat sneaky oplossing.

Pas op: fragile

Want wanneer jij namelijk een sticker met fragile op je koffer laat plakken, zul je zien dat je áltijd als eerste je koffer hebt. Het zit zo: deze bagage wordt om ze te beschermen als laatste in het vliegtuig geladen meldt de site Travel and Leisure. Hier geldt dus ‘last in, first out’, want doordat ze vooraan zitten in het ruim, zullen ze als eerste ook op de band verschijnen. Een beetje valsspelen dus (of je kleren moeten heel breekbaar zijn), maar wel eerder aan de cocktails. Vamos!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!