Komende dagen het terras op? Neem die paraplu maar mee

terrasweer

Het is alsof ermee gespeeld wordt. Mogen de terrassen éindelijk weer open, dient zich een periode van onstuimig weer aan. Regen en wind staan op het menu. Gelukkig hebben veel terrassen tenten staan en zijn er heaters. En anders is een paraplu altijd nog een uitkomst. 

Weertechnisch gezien is vandaag de slechtste dag van de week om op het terras te gaan zitten. Er trekken buien over het hele land en temperatuur komt niet boven de 11 graden uit, zo zegt Maurice Middendorp van Buienradar tegen RTLNieuws.

Terras op met trui onder heater

Na vandaag wordt het wat beter: vanaf morgen zal het zo’n beetje de hele dag droog zijn, maar echt warm wordt het niet. Maximaal 15 graden. Maar hé: een dikke trui, een heater en desnoods een warme chocolademelk met rum verzachten de pijn. Geloof ons.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTLNieuws | Beeld: Getty Images

Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster