Komt er een vervolg op ‘How To Lose A Guy In 10 Days’?

How to lose a guy in 10 days

Noem ons suckers for love, maar How To Lose A Guy In 10 Years mag toch wel op het lijstje van de klassiekers. Bedoel, de beruchte ‘liefdesvaren’ gaat echt nooit meer uit ons geheugen. Maar hint Kate Hudson hier nu op een vervolg?

Lees ook:
Hoe leuk: na elf jaar stilte krijgt McLeod’s Daughters een vervolg

Want het is immers al 17 (!) jaar geleden dat de film het levenslicht zag. Voel je je al oud? Wij inmiddels wel. De hoogste tijd dus voor een vervolg, zou je denken.

How To Lose A Guy In 10 Days

Kate Hudson, die de journalist Andie Anderson speelde in de rom-com, onthult dat ze haar personage in de film graag opnieuw een bezoekje zou willen brengen – naast co-ster Matthew McConaughey en die liefdesvaren natuurlijk. Ze vertelt aan Elle: ‘Ik heb altijd nagedacht over waar personages van Matthew en mij nu zouden zijn, als we nog samen waren.’

Ellendig

De actrice denkt dat er genoeg tijd is verstreken om een nieuwe film te maken. ‘We zouden waarschijnlijk getrouwd zijn met kinderen. We voelen ons nu waarschijnlijk ellendig!’ Kate kijkt sowieso met een goed gevoel terug op de film en noemt het een ‘speciale tijd in haar leven’. ‘Het was een heel andere tijd om films te maken. Mensen zoals Matthew en ik, ik heb het gevoel dat we de laatste waren van een groep acteurs die het old school Hollywood-proces van het maken van films echt hebben meegemaakt. Het was een bijzondere tijd.’ Laten we hopen op een vervolg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heard it was #TakeYourPlantForAWalkDay So, clearly I thought of one of my favorite co-stars… #TheLoveFern 🌿

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Tyla | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!