Komt prins Friedrich uit Bridgerton je bekend voor? Dat kan kloppen

Prins Friedrich

Een beetje ‘Bridgerton’-fan is de hoogblonde prins Friedrich natuurlijk niet ontgaan. Hij probeert – met matig succes – Daphne Bridgerton het hof te maken in de serie. Oplettende kijkers merkten op dat de prins hun wel heel bekend voor kwam en gingen op onderzoek uit. 

Prins Friedrich, gespeeld door de Britse acteur Freddie Stroma, speelt namelijk ook Cormac McLaggen in de Harry Potter films.

Harry Potter

Doorgewinterde fans weten dat Cormac een jaar boven Harry zat in Gryffindor House. Daarin speelt hij een arrogant type dat het zijn zinnen heeft gezet op Hermelien. Hij is ook degene die Harry genadeloos van zijn bezemsteel drukte tijdens een potje zwerkbal. Gaat er al een belletje rinkelen?

Tekst gaat verder onder tweet.

 

Pitch Perfect

In Bridgerton speelt hij de Europese neef van koningin Charlotte. Hij wordt gezien als de gedroomde huwelijks kandidaat voor Daphne, maar die moet niks van hem weten. Freddie speelde eerder ook in Pitch Perfect. Mocht je je dus al dagen afvragen waar je hem toch van kent: there you have it.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Glamour UK | Beeld: Netflix
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. @susandalstra