Love or Leave: déze vier koppels zouden meedoen aan ‘Temptation Island’

spin-off temptation island

We weten al dat één van de stellen de ultieme relatietest waarschijnlijk niet gaat overleven. Maar nu lijkt ook te zijn uitgelekt welke andere drie koppels nog meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. Gaan zij de realityshow wél doorstaan?

En hoe kan het ook anders, Team Tempa weet deze (nu nog) tortelduifjes te onthullen. Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo – het stel wat het waarschijnlijk niet overleefd – staan daar natuurlijk tussen. Zij werden bekend van hun deelname aan Wereldreis op Wielen.

Lees ook:
Dit weten we al over ‘Temptation Island: Love or Leave’

Koppels Temptation Island

Ook Denise Ray Delgado en Marco Sleeswijk gaan een poging wagen. Het koppel houdt van muziek en zijn dan ook beiden actief in deze wereld. Denise is daarnaast nog werkzaam als redacteur bij een content creatie bureau. Het motto van het tweede koppel kan niet duidelijker. Solero verklaart: ‘You don’t get another chance, life is no Nintendo game’. En ja, toen moest hij met zijn partner Gulcin wel meedoen.

Zeven jaar

Het laatste koppel zet behoorlijk wat op het spel: Greg Deira en Karina la Cruz zijn al meer dan zeven jaar een setje. Grote kans dat deze twee een volgende stap willen gaan zetten, maar toch even nog het zekere voor het onzekere willen nemen door hun relatie op de proef te stellen. Zou Team Tempa het ook dit jaar weer bij het rechte eind hebben qua stellen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!