Scoor via deze exclusieve codes nóg meer korting bij warenhuizen op Black Friday

kortingscodes black friday

Black Friday staat voor de deur (morgen!), en dat komt ons met de feestdagen in het vooruitzicht absoluut niet verkeerd uit. Extra fijn: via VIVA kun je extra korting scoren. Bijvoorbeeld bij de onderstaande warenhuizen.

Naast warenhuizen heeft VIVA ook kortingscodes voor schoenen, fashion en cadeaus voor je.

HEMA

Hik jij al ene hele tijd op tegen het maken van een fotoboek van je afgelopen reis? Dan wordt het hoog tijd om daar maar eens vaart achter te zetten, want tijdens Black Friday krijg je bij HEMA dikke korting (tot wel 50%). Uiteraard kun je ook voor allerlei andere artikelen bij het warenhuis terecht: of je nu op zoek bent naar een naaisetje voor het repareren van je favoriete trui of een springvorm voor het maken van appeltaart.

Klik hier voor kortingscodes voor HEMA.

AliExpress

Vijftien euro korting is altijd leuk, maar al helemaal op AliExpress – waar je veel spullen voor een prikkie kunt scoren. De online marktplaats heeft niet voor niets het motto ‘slimmer kopen, beter leven!’. Door artikelen slimmer te kopen bij AliExpress bespaar je veel geld wat je weer uit kan geven aan andere doelen. Je kan werkelijk waar alle denkbare artikelen bestellen bij AliExpress. Van kleding tot telefoons en van motoren tot make-up.

Klik hier voor kortingscodes voor AliExpress.

Lees ook:
Zo voorkom je miskopen tijdens Black Friday

Amazon

Op zoek naar een goeie sportoutfit, of juist een kek glitterpakkie voor Kerst? Bij Amazon zit je goed. Het online warenhuis biedt naast een zeer groot eigen assortiment ook derde partijen de mogelijkheid producten te verkopen. Des te meer aanbod! Ter gelegenheid van Black Friday kun je (vandaag al) 30% korting krijgen.

Klik hier voor kortingscodes voor Amazon.

OTTO

Bij OTTO vind je niet alleen kleding, schoenen en accessoires, maar ook producten voor in en rondom het huis, zoals klusartikelen, woonaccessoires en elektronica. Speciaal voor Black Friday hebben we een kortingscode van maar liefst 50% voor je in de aanbieding.

Klik hier voor kortingscodes voor OTTO.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.