Kourtneys lover Travis Barker: ‘Het is fijn om iemand met kinderen te daten’

Travis Barker

Het leek een onmogelijke combinatie: gezondheidsfreak Kourtney Kardashian (41) en Blink-182 drummer Travis Barker (45). Maar toch blijken deze tegenpolen elkaar aan te trekken, want het is dikke mik tussen de twee. Tijdens ‘The Drew Barrymore Show’ vertelt Travis dat hij het ‘heerlijk’ vindt om een volwassen vrouw te daten.

Voorheen date hij vaak jonge meisjes die voornamelijk uit wilden gaan en onder de indruk waren van zijn muziekcarrière en faam, maar met Kourtney kan hij naar eigen zeggen genieten van het volwassen leven – met alle rust en regelmaat die daarbij hoort.

Kinderen

Travis Barker heeft twee kinderen uit zijn huwelijk met Shanna Moakler; Landon Asher Barker (2003) en Alabama Luella Barker (2005). En dat lijkt de bindende factor tussen hem en Kourtney te zijn, die zelf ook drie kinderen heeft uit haar relatie met Scott Disick. ‘Hij is een geweldige, praktische vader, en dat vindt Kourtney geweldig aan hem’, laat een bron aan Enews weten. 

Kourney schreef zelfs een liefdesbriefje aan hem, die de zanger deelde op Instagram.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Geweldige moeder en vriendin

Tijdens The Drew Barrymore Show deelde Travis een soortgelijk sentiment over Kourtney. ‘Tot nu toe zou ik, weet je, uitgaan met meisjes die geen kinderen hadden, en dat vond ik best moeilijk’, legde de vader van twee uit. ‘Ik denk dat zij het moeilijk vonden om te begrijpen dat ik niet iedere avond uit eten kon gaan.’

Tarvis Barker vervolgt: ‘En nu breng ik tijd door met een vrouw die een geweldige moeder is; die een goede vriendin is,’ vervolgde hij. ‘En ik hoef me over geen van die dingen meer zorgen te maken. Het komt gewoon vanzelf. Dit is hoe een volwassen relatie eruit ziet.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Eonline | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.