Kris Jenner maakt zich grote zorgen om dochter Kim

kris jenner

Kris Jenner maakt zich grote zorgen om haar dochter Kim. De realityster gaat momenteel door een moeilijke tijd, wegens de scheiding van haar inmiddels ex-man Kanye West. En dat gaat momager Kris niet in de koude kleren zitten, laat ze weten.

Je kunt veel vinden van de Kardashian familie, maar een ding is zeker: ze zijn een prachtig voorbeeld van hoe belangrijk familie is. Ze zijn er altijd voor elkaar, wat er ook gebeurt. En zo staan alle zussen en Kris ook nu volledig achter Kim.

Zorgen om Kim

In de meest recente aflevering van Keeping up with the Kardashian spreekt Kris Jenner zich voor het eerst uit over de situatie van Kim. Ze vertelt aan Khloe en Kourtney dat ze het gevoel heeft dat Kim zich groot houdt en het veel moeilijker heeft dan ze aan de buitenwereld laat zien.

Te veel te doen

‘Ik weet niet hoe ze met de stress van de scheiding omgaat, weet je, daar maak ik me zorgen over’, aldus de 65-jarige Kris. ‘Ze is altijd de kalmte in de storm. Maar ik denk dat ze nu echt te veel op haar bord heeft.’ Naast haar scheiding, de zorg voor haar vier kinderen en het runnen van een business doet Kim namelijk ook nog een rechtenstudie, (ja, echt). ‘Ze heeft zo veel te doen…’, benadrukt Kris.

Break

Kim Kardashian zelf lijkt alles nog relatief onder controle te hebben. Toch lijkt het erop dat ze naar Kris geluisterd heeft en een break heeft ingelast. Want een blik op Instagram vertelt ons dat ze momenteel ergens op een tropisch eiland in een teeny weeny bikini rond paradeert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.
Bron: People | Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.