‘Momager Kris Jenner bezig met miljoenendeal KUWTK’

Kris Jenner KUWTK

Of het hele drama met Jordyn Woods nu in scène is gezet of niet, momager Kris Jenner heeft wat ze voor ogen had. Iederéén wil nu het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians zien. En dan weet ze nu ook nog eens een miljoenendeal te sluiten. Well done, Kris.

Je kunt van de Kardashians vinden wat je wilt, maar dat het slimme zakenvrouwen zijn staat vast. Met mama Kris aan de top van de pyramide, weet ze niet alleen miljoenen binnen te harken, maar houdt ze vooral de touwtjes stevig in handen. Volgens ingewijden in Hollywood zou ze dan ook op het punt staan ‘een megadeal met E! te sluiten’.

150 miljoen dollar

En niet zomaar een deal, nee, nee. Jenner zou maar liefst 150 miljoen dollar bedongen hebben voor 5 nieuwe seizoenen van de familie realityshow Keeping Up With The Kardashians. Een bron meldt: ‘Kris is erop gebrand de deal te sluiten tot en met het 21e seizoen van de show. Daarbij eist ze volledige inspraak over het materiaal dat uitgezonden gaat worden en is ze er van overtuigd dat ze dat krijgt, omdat KUWTK na al die jaren nog steeds succesvol is.’

Volgende generaties

Het is als het aan Kris ligt dan ook lang nog niet klaar. Ze is er zeker van dat haar familie de komende jaren nog te zien zal zijn op televisie. ‘Zij zijn de Kardashians en niemand kan in hun ogen aan hen tippen. Als het aan Kris ligt, gaat de show nog door tot en met de volgende generaties.’ The Life of Stormi, anyone?

Oh en mocht je je afvragen hoe het nu met Jordyn gaat, na alle heisa… Het gaat best goed. Kijk maar hier.

Bron: ANP | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!