Het beste wat je vandaag gaat zien: vechtende Kris Jenner en Yolanda Hadid in zwembad

yolanda hadid kris jenner zwembad vivanl 24092019

Terwijl Gigi en Kendall over de catwalks van de internationale modeweken paraderen, hebben mama’s Kris Jenner en Yolanda Hadid heel andere kopzorgen. Zij moesten samen op de kiek voor een covershoot van Harper’s Bazaar US. En dat ging zoals we van Kris gewend zijn: hysterisch.

Kris Jenner is dé definitie van het begrip ‘momager’ en ook Yolanda weet van wanten als het gaat om de marketing rondom haar dochters Gigi en Bella. Daarom vond Harper’s Bazaar het de hoogste tijd om niet hun dochters maar juist de twee momagers op de cover van hun blad te zetten.

Het thema? Dynasty, de hitserie uit de jaren tachtig die volledig berust op glitter, glamour en genadeloze machtsspelletjes. Kris Jenner mocht in de huid van Alexis (destijds gespeeld door Joan Collins) kruipen, Yolanda werd omgetoverd door Krystle (gespeeld door Linda Evans). De setting? Een zwembad, geïnspireerd op de beroemde zwembadscène uit Dynasty. 

Het resultaat? Hilarisch en hysterisch, kijk zelf maar:

Eigenlijk zijn alle andere foto’s van de shoot minstens zo leuk:

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.