Kylie Jenner heeft nu een pony en lijkt als twee druppels water op Kris

Kylie Jenner

Een nieuw kapsel van een van de Kardashians is geen baanbrekend nieuws. De gehele familie staat erom bekend wekelijks van look te veranderen. De nieuwste hairdo van de jongste telg Kylie Jenner zorgt echter wél voor ophef; met haar vers aangemeten pony lijkt ze als twee druppels water op een jonge versie van moeder Kris.

Momager Kris is al sinds de start van de realityserie uit te tekenen in een kort kapsel, met een schuine pony. Haar gitzwarte korte coupe wordt dan ‘the Kris’ genoemd, maar ondanks de populariteit van het kapsel kiezen al haar dochters voor lange lokken.

Coupe à la Kris

Kylie Jenner is van nature brunette, al zou je dat door de vele haarkleuren die ze gehad heeft niet denken. Ze varieert van blond, naar wit naar roze en rockte zelfs blauwe haren. Nu is ze voor een andere coupe gegaan met pony, waarmee ze velen onwijs doet denken aan Kris in haar jonge jaren.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

 

Pruik

Haar stijle haren draagt ze achter haar schouders, om zo de aandacht te vestigen op haar nieuwe asymmetrische pony. Of ze echt de schaar in haar haren gezet heeft valt echter te betwisten, want zoals een echte Kardashian betaamt draagt ze negen van de tien keer een pruik. Want ja, da’s immers de enige manier om in een maand tijd zowel korte als lange coupes te rocken.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: TeenVogue | Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.