Nee, nee, nee: gaat dit personage ‘La Casa de Papel’ niet overleven?

acteurs la casa de papel

We wachten nog steeds geduldig (ahum) op het vijfde seizoen van La Casa de Papel. En hallo Netflix, lezen jullie mee? Wat vermaak in de vorm van een overval is áltijd welkom in deze barre tijden. In een serie dan hè. Maar hee, wacht eens even, gaat dit personage de populaire show niet overleven?

Nee, nee, nee, zeg ons dat het niet zo is. Maar soms zegt één beeld meer dan duizend woorden.

Personage La Casa de Papel

Rio (oftewel Miguel Herrán) liet eerder in zijn Instagram Stories zien dat hij nogal wat kleerscheuren heeft opgelopen. Maar dat is niet de enige aanwijzing die de acteur deelt. Onder het kiekje is ook nog eens het nummer ‘The End’ van The Doors te horen. Wil hij hiermee zeggen dat het avontuur voor zijn personage tot een einde komt in La Casa de Papel?

Einde serie

Toch hoeft het niet per se te betekenen dat zijn karakter het loodje legt in de show. Het vijfde deel is namelijk ook meteen het laatste seizoen, dus helaas zullen we afscheid moeten nemen van al onze favoriete overvallers. Maar spectaculair wordt dat einde in ieder geval wel, als we maker Alex Pina moeten geloven. ‘De bende wordt in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: het is het meest epische deel van alle delen die we hebben gemaakt’, liet hij eerder weten. Episch klinkt goed.

Nog in leven

Ook gaan er juist geruchten dat Berlin nog wél in leven is. Maar zijn personage is toch dood? Ja, dat dachten wij ook. Maar het lijkt toch echt dat de acteur hint op een volledige terugkeer en dan niet alleen in flashbacks. Pedro Alonso schreef namelijk bij wat foto’s vanaf de set: ‘Monty en Python, duidelijk. Niet het verleden, niet de toekomst. Het heden.’ Dus, wanneer mogen we bingen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!