Eindelijk: op deze datum staat het derde seizoen van ‘La Casa de Papel’ op Netflix

Wachten duurt lang. Heel lang. Zeker als het gaat om het derde seizoen van La Casa de Papel. Gelukkig worden we nu eíndelijk beloond en maakt Netflix bekend vanaf wanneer de serie weer te zien is. We mogen maar hopen dat dit geen 1 aprilgrap is.

Dat velen niet kunnen wachten tot het nieuwe seizoen van La Casa de Papel, moge duidelijk zijn. Over de derde reeks zijn al een paar snippers info gelekt en er werden zelfs meerdere data genoemd. Die bleken keer op keer tóch niet te kloppen, maar nu weten we wél vanaf wanneer we weer van El Professor en zijn handlangers mogen genieten. Netflix heeft dit keer namelijk zelf een datum onthuld, met alvast een voorproefje van de nieuwe afleveringen.

Vakantie is voorbij

In de officiële trailer van het derde seizoen van La Casa de Papel is te zien hoe onder meer Tokio geniet in een tropisch oord. ‘In juli is hun vakantie voorbij’, is te lezen in de gloednieuwe video. Ook is te zien dat de spanning meteen alweer om te snijden is wanneer een hele groep vermomde mensen (El Professor en zijn groep?) met wapens het strand op rennen. Wat wel opmerkelijk is, is dat de iconische pakken en maskers niet te zien zijn in de video. Of die achterwege blijven, zal de tijd moeten leren.

Halverwege juli

Om precies te zijn – pak je agenda er maar vast bij – moet je vrijdag 19 juli met rood omcirkelen. En (thanks, Netflix!) dan kun je meteen dat hele weekend blokken om binnen te blijven en La Casa de Papel te kijken. Nog 109 dagen te gaan!

Door: Flaironline | Beeld: Still