Wait what? In deze datingshow gaat iemand op zoek naar liefde (én een vader voor haar ongeboren kind)

Datingshow Labor of Love

Nadat Netflix de datingshows Love Is Blind en Too Hot to Handle in het leven riep, komt nu ook het Amerikaanse Fox met een datingshow die een compleet nieuwe draai geeft aan de reality-tv-romantiek. In Labor of Love gaat de 41-jarige Kristy Katzmann niet alleen op zoek naar de liefde van haar leven, maar óók naar de ideale vader van haar ongeboren kindje.

Hmmm, dat vinden we bijzonder.

LEES OOK:
‘Too hot to handle’: een nieuwe datingshow met wel heel verrassende plottwist

Hoe zit het?

Om verwarring te voorkomen: Katzmann is nog niet zwanger, maar zodra ze haar ware heeft gevonden is dit wel het eerste wat op de planning staat. De zakenvrouw is succesvol, slim en knap en lijkt alles te hebben. Behalve een man en een kind. Om deze grote wens te vervullen gaat ze samen met presentatrice Kristin Davis op zoek naar haar perfecte match.

De perfecte vader

De 15 mannen die meedoen aan de show hebben ook allen een kinderwens en hopen vurig de volgende stap in hun leven te zetten. Elke week moeten zij opdrachten doen om te testen of ze klaar zijn voor het vaderschap en of ze de juiste skills bezitten. Aan Kristy de taak om uit te zoeken met welke man ze een familieleven voor zich ziet.

Labor of Love

Kristin Davis – bekend van haar rol in Sex and the City – gaat de achtdelige realityshow Labor Of Love presenteren. Daarnaast is zij ook mede-producent van de realityshow. “Toen ik voor het eerst hoorde over Labor Of Love wist ik meteen dat ik hierbij betrokken wilde zijn. Ik vind dat elke vrouw haar dromen moet najagen, of dat op persoonlijk of professioneel vlak is. Kristy heeft het heft in eigen hand genomen door hele duidelijke doelen te stellen voor haar toekomst. Dat is mooi om te zien,” aldus Davis.

Bekijk hieronder alvast een preview van Labor of Love.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Labor of Love