Lachen, gieren, brullen: lovende reacties voor ‘Ranking the Stars’

ranking the stars

Voor televisiekijkend Nederland dat van grofgebekt commentaar houdt, was het gisteravond weer feest op de buis. Daar ging namelijk het nieuwste seizoen van ‘Ranking the Stars’ van start. En zoals je met kandidaten als Fajah Lourens, Emma Worteldoek (pun intended) en Martien Meiland kunt verwachten, was het een feestje om naar te kijken.

Paul de Leeuw mag in zijn handjes klappen. De aftrap van zíjn ‘Ranking the Stars’ op RTL5 trok 716.000 kijkers en staat daarmee op de tiende plek in de kijkcijferlijst van woensdagavond, zo meldt de Stichting Kijkonderzoek.

Voor wie niet bekend is met het concept (foei): ‘Ranking the Stars’ wordt gepresenteerd door de immer grove en vrolijke Paul de Leeuw. Een tiental BN’ers – waaronder deze keer Emma Wortelboer, Viktor Verhulst, Martien Meiland, Fajah Lourens, Patricia Paay en Ryanne van Dorst – beantwoorden ongemakkelijke, ongepaste en onalledaagse vragen waarbij ze elkaar moeten beoordelen in een top 10. En nee, reken maar niet op nuances.

Natuurlijk zat ook Twitter-minnend Nederland klaar en stroomde het vol met reacties. Vooral Martien’s benaming voor Emma – niet Wortelboer maar Worteldoek – werd al gauw trending. Bekijk hieronder de leukste reacties.

Wil je ‘Ranking the Stars’ terugkijken? Dat kan hier. 

Bron: ANP | Beeld: Ranking the Stars
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.