Lady Gaga is nu een brunette

Lady Gaga brunette

Als je aan Lady Gaga denkt, dan zie je haar waarschijnlijk voor je met platinablonde lokken. Grote kans dat je even twee keer moet knipperen nu ze door het leven gaat als brunette. 

Hoewel haar bruine haar nogal een contrast is met haar kenmerkende blonde haar, gaat ze (bijna letterlijk) terug naar haar roots. Lady Gaga is van nature een brunette.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Lady Gaga brunette

Gucci

Op dit moment werkt Lady Gaga aan de opnames van de film ‘Gucci’. Ze lijkt de Italiaanse stijl in ieder geval al helemaal te omarmen. Eerder werd ze gefotografeerd in een enkellange kaftan met panterprint van Celine en torenhoge platformhakken op de straten van Rome. Grote kans dat ze zich alvast inleeft in haar personage Patrizia Reggiani. In de film speelt ze de ex-vrouw van Maurizio Gucci, voormalig hoofd van het gelijknamige modehuis.

A star is born

Gucci is naast Gaga voorzien van een sterrencast met namen als Jared Leto, Al Pacino en Adam Driver. Het is de eerste film waarin Gaga speelt na de kaskraker A Star is born. Voor die opnames nam ze destijds ook buiten de set de kledingstijl van haar personage over. Als ze dat nu weer doet, kunnen we ons de komende tijd verhogen op heel wat glamoureuze looks vanuit Italië.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Refinery 29 | Beeld: Getty
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.